Blogin ideana on toimia paskan fiiliksen kaatopaikkana aiheuttamatta kellekkään mielipahaa tai kiusaantunutta oloa :I Jokainen voi yksinkertaisesti jättää lukematta jos ei kestä ja se koskee myös kielioppi poliisejakin, jos sattuu silmiin älä hyvä ihminen lue lue.

No mikä tänään harmittaa?  No ei ennen nukkumaanmenoa juuri mikään. Päivä meni mukavasti veljenpoikien kanssa lumilinnaa rakennellessa ja muuta pientä touhutessa. Mutta näin parinkymmenen paremmalla puolella alkaa toivoa ettei tarvitsisi yksin nukahtaa, missä ei sinällään kai mitään väärää ololekaan. Mutta jos sinulla on tälläinen ongelma älä hyvänen aika avaa ainakaan tinderiä. Se on vain aiheuttanut pahan mielen matchien kanssa jotka eivät vaihda ainuttakaan sanaa vaan poistavat heti ensimmäisen viestin jälkeen. 

No mistä sitä seuraa sitten pitäisi hakea? Tuhannen taalan kysymys. En kai minä täällä jauhaisi jos jonkun toimivan systeemin tietäisin. Ensivaikutelman luominen olisi tärkeää paikassa kuin paikassa, mutta siihenkään en osaa neuva antaa, minusta kun saa enemmän vasta pidempään tutustuttaessa irti. Oikeastaan luulen että monella herrasmiehellä on tämä ongelma, ei niinkään naisten naurattajilla :J Mutta sellaisia naiset tuntuvat etsivän sellaisissa paikoissa missä minä yritän etsiä fiksua ja oman arvonsa tuntevaa naista. Eli luullakseni väärissä paikoissa :J 

No tästä on hyvä jatkaa kohti uusiapettymyksiä, mutta onpa vähän taakkaakin nyt pudotettuna